Kinderfeestjes

Kinderfeestjes Ontplooi in kracht, gaven en talenten

Tijdens kinderfeestjes maak ik met de kinderen een theaterstuk, inclusief decor en eventueel ook vrolijke handpoppen.

Wat gaan we doen tijdens het feestje?
We warmen de stemmen even op door een par liedjes te zingen die de meeste kinderen wel kennen, en dan laten we de fantasie van de kinderen de vrije loop tijdens het bedenken van een theaterstuk.

Ik breng zelf een aantal verkleedkleren mee, daarnaast is het meestal erg leuk om met de kinderen op locatie een decor te knutselen. Dat kan gewoon van restmaterialen die aanwezig zijn, zoals oude dozen, etc. Vooral het knutselen met materialen vinden veel kinderen leuk. Daarna is het tijd voor het oefenen van de teksten en uiteindelijk als we een mooi theaterstuk gaan opvoeren mogen de (groot)ouders natuurlijk kijken!

Prijzen en info kinderfeestje

Waar is het feestje?
Dat mag u bepalen. Ik kan in principe overal naartoe komen, vanaf 5 kilometer vanaf mijn woonplaats Finsterwolde reken ik een reistarief van € 0,23 per kilometer.

Wat heb ik nodig?
Alles wat voorhanden is, te denken aan oude lakens, maar ook stoelen en dekens voor bijv. het bouwen van een tekst, of karton/dozen voor het maken van een decor. Ik neem zelf het nodige aan creatieve attributen mee.

Wat zijn de kosten?
De kosten van een kinderfeestje met maximaal 8-10 kinderen bedragen €150,-. Gaat het om een grotere groep of hebt u specifieke wensen? Dan is de prijs op aanvraag.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of boek direct een kinderfeestje bij Petra Klamer.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Aanbod.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.