Ons aanbod

Voor een overzicht van wat Ontplooi in kracht gaven en talenten allemaal te bieden heeft, kijk hieronder. Heb jij een specifieke vraag of wil je een kinderfeestje, boekpresentatie of theatervoorstelling boeken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Boekpresentatie Petra Klamer - Ontplooi in kracht, gaven en talenten

Boekpresentatie Petra Klamer

Tijdens mijn boekpresentatie vertel ik over hoe het idee voor mijn boek is ontstaan. Tijdens deze presentatie maak ik gebruik van mijn eigengemaakte... lees verder »

Creatieve activiteiten - Ontplooi in kracht, gaven en talenten

Creatieve activiteiten

Ik kom graag op locatie om een creatieve middag te organiseren voor zowel jong als oud. Denk hierbij aan het schrijven van een verhaal, het maken van... lees verder »

Kinderfeestjes - Ontplooi in kracht, gaven en talenten

Kinderfeestjes

Tijdens kinderfeestjes maak ik met de kinderen een theaterstuk, inclusief decor en eventueel ook vrolijke handpoppen. Wat gaan we doen tijdens het... lees verder »

Onze producten - Ontplooi in kracht, gaven en talenten

Onze producten

In onze webshop vind je tal van handige en mooie producten die je fantasie prikkelen. Laat je creativiteit de vrije loop en haal inspiratie uit onze... lees verder »

Voorstelling Vlinder - Ontplooi in kracht, gaven en talenten

Voorstelling Vlinder

Het boek `Vlinder op zoek naar kleur` is door Petra Klamer omgezet in een creatief en kleurrijk theaterstuk, waarin het speelgoed van Vlinder tot... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.